Запрошення до участі у конкурсі на надання послуг надання послуг експерта(ки) /тренера(ки) на проведення  ТРЕНІНГУ ЩОДО ЕФЕКТИВНОЇ МЕТОДОЛОГІЇ ПРОВЕДЕННЯ ПРОСВІТНИЦЬКОЇ КАМПАНІЇ ТА РОЛІ ЖІНОК-АКТИВІСТОК У ПРОФІЛАКТИЦІ ТА РЕАГУВАННІ НА GBV/CRSV/VAWG за проєктом «Сила жінок: Проект жіночого активізму для покращення доступу до правосуддя та протидії ГЗН/СНПК».

Кінцевий термін подання пропозиції: 10.09.2023 р.

Благодійний фонд «Слов’янське серце» запрошує надати фінансову пропозицію на надання послуг експерта (ки) /тренера (ки) на проведення ТРЕНІНГУ ЩОДО ЕФЕКТИВНОЇ МЕТОДОЛОГІЇ ПРОВЕДЕННЯ ПРОСВІТНИЦЬКОЇ КАМПАНІЇ ТА РОЛІ ЖІНОК-АКТИВІСТОК У ПРОФІЛАКТИЦІ ТА РЕАГУВАННІ НА GBV/CRSV/VAWG

Планується запросити двох експертів (ок) /тренерів (ок) на кожен захід.

Умови надання послуг:

1.Виконавець зобов’язується надати послуги тренера в рамках проекту «Сила жінок: Проект жіночого активізму для покращення доступу до правосуддя та протидії ГЗН/СНПК», а саме:

– Проведення 2 (двох) 2-х денних оффлайн тренінгів для представниць жіночих ініціативних груп з питань розбудови громадських мереж, адвокаційної діяльності на рівні громад, попередження та реагування на випадки ГЗН для представниць жіночих ініціативних груп жінок у Полтавській та Дніпропетровській областях.

– Розробка та погодження презентацій з замовником.

– Розробка пре/після тренінгових опитувальників, презентації для проведення тренінгів, погодження опитувальників та програм з замовником.

– Написання звіту за результатами проведення кожного тренінгу, який має містити: загальний аналіз, хід проведення, проблеми, виявлені проблеми під час тренінгу та напрацьовані рекомендації та шляхи вирішення проблем.

Досвід роботи та кваліфікаційні вимоги

• Освіта: як мінімум, ступінь магістра або його еквівалент у галузі права або соціальних наук;

• Володіння мовами: Професійне володіння українською, англійською мовами – середнє.

•Зареєстрований ФОП з відповідними КВЕД або самозайнята особа

1)Заходи планується провести у вересні 2023.

   Місто проведення:  1 захід – м. Дніпро, 1 захід –  м. Полтава.

2) Постачальник є фізичною – особою підприємцем.

3) Цінова пропозиція повинна включати всі податки, комісії та витрати постачальника на надання послуг, включаючи витрати на проживання та харчування на період надання послуг тренера/ки.

4) Оплата послуг здійснюється по безготівковому розрахунку, строк оплати – протягом 10 днів з моменту підписання акту надання послуг.

Наведіть, будь –ласка, у своїй пропозиції (Додаток А – фінансова пропозиція) інформацію про ціну послуг. Фінансова пропозиція повинна бути підписана та скріплена печаткою (за наявності). Для подання пропозицій надайте резюме та копію виписки з ЄДР з вказанням КВЕД.

Подання фінансових пропозицій здійснюється електронною поштою на адресу tender.slavicheart@gmail.com  у сканованому вигляді (PDF), або у паперовому вигляді за адресою: м. Дніпро, пр. Олександра Поля, 82 г.

Спеціалістка із закупівель                                                                                    Стазилова Наталя