Психосоціальна підтримка батьків дітей з інвалідністю у м. Кривий Ріг

Багатьом дорослим зараз складно знаходити підтримку зовні та в собі, і це занурює їх у важкі думки, стан невизначенності і, інколи, втрати надії. Саме тому важливим напрямком нашої діяльності є психосоціальна підтримка дітей та дорослих, яка надає можливість надихнутися, відчути, що ти не один, трохи відновитися і йти далі.

Представники та представниці асоціації батьків дітей з інвалідністю, ГО “Фонд об’єднаних сердець” м. Кривий Ріг змогли відволіктись від нагальних проблем і зануритись на деякий час у світ арт-терапії, відчути себе трохи дітьми у руханках, пройти психологічні тести та просто побути у колі підтримки і гарного настрою.

«Це була дуже корисна зустріч, бо якось вже енергія на нулі, – говорить Олена (ім’я змінено). – Зараз я відчуваю якийсь заряд бадьорості, бажання рухатись. Дякую за такий чудовий захід».

Паралельно з дорослими діти час не втрачали, а займались виготовленням поробок, де могли проявити на повну свою фантазію. А допомагали в цьому спеціалісти КЗО “Криворізька спеціальна школа “Натхнення” ДОР”, які справжні професіонали своєї справи.

Захід проведено в рамках проєкту «Гуманітарна дія для сталої системи захисту та піклування про дітей в Україні» (EU Delegation) за фінансової підтримки Save the Children.