Роздача продуктової допомоги

Пам’ятаєте нам всім в школі розповідали про піраміду Маслоу – це коли спочатку мають бути закриті базові потреби. А вже потім – реалізація, соціалізація та інше. І в деокупованих містах та містечках Донеччини та Харківщини місцеві мешканці потребують закриття саме базових потреб, зокрема, продуктів харчування.

З вересня 2022 року наш БФ “Слoв’янське серце” у співпраці з СОС Дитячі Містечка Україна поставляє продуктову допомогу в наближені до лінії зіткнення деокуповані міста Донеччини та Харківщини.

«Ми надаємо допомогу сім’ям з дітьми, які її дуже потребують. Фактично ми проводимо оцінку потреб кожної родини. І коли з’ясовуємо необхідність додаємо конкретні кейси до видачі», – розповіла спеціалістка БФ «Слов’янське серце», яка безпосередньо займається видачею продуктових наборів.

За продуктовими пакетами сім’ї приходять з дітьми. Малеча не завжди радісна, бо за цих обставин вони часто мають дорослий погляд. Але якщо ми не можемо повернути їм втрачене безпечне дитинство, то точно можемо полегшити теперішнє життя.