“Будь у безпеці” – серія заходів для дітей Святогірської ОТГ

Як розпізнати справжнього поліцейського? Що робити, якщо стали свідком правопорушення, Яких правил безепеки необхідно дотримуватись? На ці та багато інших питань отримали відповіді маленькі мешканці Святогірської громади у с.Маяки та с.Хрестище.

«Будь у безпеці» – це серія заходів, які проводить наша команда разом з представниками і представницями батальйону патрульної поліції в містах Краматорськ та Слов’янськ управління патрульної поліції в Донецькій області Департаменту патрульної поліції.  Ігри, майстер клас з виготовлення флікерів і обов’язково подарунки додали дружньої та невимушеної атмосфери.

«Для мене незвично, що поліцейські можуть бути веселими та проводити з нами ігри, – ділиться враженнями Богдан (ім’я змінено). – В той же час нам розповідали про серйозні речі, але все це було цікаво і зрозуміло».

«Мені сподобалось все, – говорить Марія (ім’я змінено). – Я тепер знаю, що робити, якщо побачу правопорушення. Ми грали, багато сміялись. Також я побачила, як виглядає поліцейський автомобіль всередині, засоби захисту. Це все дуже цікаво. Мені аж самій захотілось стати поліцейською (сміється)».

Захід проведено за програмою психо-соціальної підтримки для дітей та їх батьків, відповідно до затвердженого робочого плану в Громадському центрі в м. Святогірськ Донецької області за проектом ЮНІСЕФ щодо надання допомоги вразливим родинам з дітьми на деокупованих територіях.

Показати 2 коментарів

2 коментарів

  1. Галина Коноваленко

    Дякуємо за таку можливість поспілкуватися з офіцерами поліції, дізнатися про їх працю. Отримана інформація про справжніх та несправжніх поліцейських була цікава навіть дорослим.

    • Горбачова Анастасія

      Дякуємо за зворотний зв’язок. Раді, що було корисно

Коментарі закриті