Групи батьків у м.Кривий Ріг закінчили навчання за програмою “Позитивне батьківство”

Наша команда робить багато в рамках соціально-психологічного супроводу для дітей, але дорослі теж не залишаються без нашої уваги. Групи батьків у м. Кривий Ріг пройшли успішно курс за програмою «Позитивне батьківство» та отримали сертифікати та подарунки, які дозволять корисно та приємно проводити час у родинному колі.

«Це просто супер-програма, – говорить Ірина (ім’я змінено). – Я отримала дуже цінні знання, які вже допомагають мені спілкуватися з моєю дитиною більш конструктивно. Бо я вже розумію, чому дитина реагує  так чи інакше у різних ситуаціях. Дякую всім, хто розробив цю програму. А також нашим тренерам, які донесли всю цю інформацію простою і зрозумілою мовою».

«Мені дуже сподобалось, що всі модулі структуровані, нам все розклали по полицям, – ділиться враженнями Лариса (ім’я змінено). – Я змінюю свою поведінку по відношенню до дітей, і вони це помічають. Це дуже приємно, коли вони кажуть, що я подобрішала (сміється). А я розумію, що я просто більш уважно стала ставитися до їх потреб і не так сильно піддавати критиці їх поведінку».

Захід проведено в рамках проєкту «Гуманітарна дія для сталої системи захисту та піклування про дітей в Україні» (EU Delegation) за фінансової підтримки Save the Children.