На майстер-клас у дитячий простір м.Кривий Ріг завітали гості

До свята Великдень фасилітатори дитячого простору м. Кривий Ріг провели майстер-клас «Писанка», для учнів 1 та 4 класу Криворізької гімназії № 31, на який завітав голова Ради оборони міста Олександр Вілкул.

Захід вийшов насиченим і нікого не залишив байдужим. Руханки, знайомства в цікавій формі, а потім розфарбовування дерев’яних яєць та виготовлення поробки з фетру, картону та фоамірану. Деякі дітки навіть не хотіли йти додому, говорили, що їм з нами подобається і ділились своїми враженнями.

«Мені сподобалось, як я провів час з вами, – говорить Артем (ім’я змінено). – Я познайомився з новими хлопчиками та дівчатами, сподіваюсь, будемо дружити з ними».

«Додому не хочеться, можливо, ми продовжимо ще? – питала нас Олена (ім’я змінено)».

«Дуже цікаво, що разом з дорослими ми робили стільки цікавого. Я б хотів, щоб частіше були такі заняття», – каже Руслан (ім’я змінено).

«Мені було цікаво сьогодні,- розповідає Софія (ім’я змінено). – Дорослі такі веселі, багато посміхаються, з нами все роблять разом, допомагають, тому у мене настрій просто супер. А свою поробку подарую своїй сім’ї. Поставимо її на почесне місце (сміється)»

Захід проведено в рамках проєкту «Реагування на надзвичайні ситуації для задоволення базових потреб і потреб у захисті постраждалих від конфлікту та переміщених дітей та їхніх сімей в Україні» за фінансової підтримки Save the Children.