Зустріч з партнерами за результатами реалізації проєкту

Кожен реалізований проєкт потребує відповідей на питання: чи все вдалось, які успіхи, які були складнощі і як їх долали, чи задоволені наші бенефіціари допомогою, що можна поліпшити у майбутньому?

Цього разу на зустрічі з партнерами «Lessons learned» аналізували підсумки проєктів, які реалізовані на території України за фінансової підтримки одного з найпотужніших донорів – ECHO. Трохи цифр: 20 областей були охоплені проєктною діяльністю, 300 тисяч бенефіціарів отримали допомогу. На Сході України саме наша організація стала імплементуючим партнером, чим ми дуже пишаємось і дякуємо за надану можливість допомогти вразливим сім’ям з дітьми. Неймовірна кількість подяк та теплих відгуків про нашу діяльність свідчить про те, що все вдалось.

Ми засвоюємо уроки для того, щоб наступні наші кроки в напрямку надання допомоги дозволяли досягати мети. Ситуація змінюється дуже швидко, і своєчасне реагування на виклики, які виникають перед нами, ми враховуємо, щоб подальші проєкти були не менш ефективними і вирішували нагальні потреби.

Захід проведено за підтримки Save the Children.