Знання за програмою позитивного батьківства отримують у м. Пирятин

Філія Пирятинського ліцея №1 стала осередком дружньої атмосфери для групи батьків, які вчаться позитивному батьківству. Чи буває знань забагато, ми запитали у учасників та учасниць заходу.

«Такі тренінги повинні проходити всі батьки без виключення, – говорить Михайло (ім’я змінено). – Я спочатку скептично відносився до цього навчання. Думав, ну що мені, батьку зі стажем, можуть розповісти про виховання дітей (сміється). Але реально я отримав багато нової та корисної інформації для себе. Наприклад, більше розумію, чому діти реагують так чи інакше на різні ситуації. І це дозволяє мені реагувати по-іншому на їх поведінку. Дякую всім, хто впроваджує цей проєкт. Ви робите дуже важливу справу».

«Я дуже задоволена якістю інформації, подача дівчат дуже зрозуміла, – ділиться враженнями Любов (ім’я змінено). – Що стосується виховання дітей і відносин у родині, знань у цьому напрямку багато не буває. Це важливо для того, щоб будувати своє життя на основі взаєморозуміння, поваги».

Захід проведено у рамках реалізації проекту «Реагування на надзвичайні ситуації для задоволення основних потреб та потреб захисту постраждалих від конфлікту та переміщених дітей та їхніх сімей в Україні» в партнерстві з Save the Children при фінансуванні Генерального Директорату Європейської Комісії з питань цивільного захисту та гуманітарної допомоги (ECHO).