Профорієнтація для підлітків у дитячому просторі смт Обухівка

Підлітковий вік – важливий час для пошуку себе, свого улюбленого заняття та майбутньої професії. Саме дорослі можуть допомогти показати напрямки на цьому шляху. А вже вибір має бути за дітьми. Заняття з профорієнтації для підлітків у смт Обухівка дають можливість в обстановці довіри і поваги поговорити про свої мрії, плани на майбутнє.

«Мені завжди хотілось працювати онлайн. Я узнав на заняттях, що є багато професій, які я можу обрати в цьому напрямку. Мене зацікавили декілька. Тепер буду шукати більш детальну інформацію про це, – говорить Микита (ім’я змінено)».

«Мені подобається творчість. Саме тому я пов’язую свою майбутню професію з цим. На заняттях ми обговорювали, на що потрібно звертати увагу при виборі професії, це було дуже корисно для мене, – розповідає Яна (ім’я змінено)».

Захід проведено у рамках реалізації проекту «Реагування на надзвичайні ситуації для задоволення основних потреб та потреб захисту постраждалих від конфлікту та переміщених дітей та їхніх сімей в Україні» в партнерстві з Save the Children при фінансуванні Генерального Директорату Європейської Комісії з питань цивільного захисту та гуманітарної допомоги (ECHO).