Діти м. Підгороднє підготували подарунки для найближчих

Як можна висловити свою любов до рідних та близьких? Хтось це може зробити словами, хтось подарунками, хтось своїм відношенням. Діти, зазвичай, це роблять всіма засобами разом, якщо в родині здорові стосунки. У дитячому просторі м. Підгороднє хлопчики та дівчата робили поробки і розповідали, кому хочуть їх подарувати.

«Я вже зробила одне серденько для моєї мами, тепер роблю для тата, бо я їх дуже люблю», – говорить Марія (ім’я змінено).

«Моя бабуся зараз в іншому місті. Скоро в неї день народження, я хочу відправити їй цей малюнок. Я завжди говорю їй, як я сумую за нею і чекаю, коли ми зустрінемось», – розповідає Михайло (ім’я змінено).

«Моя подружка зараз хворіє. Я зробила це серце для неї, щоб воно допомогло їй швидше одужати», – каже Аліна (ім’я змінено).

«Хочу подарувати дорослим, які з нами грають тут. Я дуже люблю з ними проводити час», – говорить Андрій (ім’я змінено).

Захід проведено у рамках реалізації проекту «Реагування на надзвичайні ситуації для задоволення основних потреб та потреб захисту постраждалих від конфлікту та переміщених дітей та їхніх сімей в Україні» в партнерстві з Save the Children при фінансуванні Генерального Директорату Європейської Комісії з питань цивільного захисту та гуманітарної допомоги (ECHO).