Ефективна взаємодія з органами влади

Зазвичай віддалені райони страждають від того, що дістатися до епіцентру розваг для дітей – велика проблема. І ми завжди радіємо, коли до вирішення важливих для громади проблем долучаються місцеві органи влади. Сільська рада смт Обухівка виділили автобус, який привозить хлопців та дівчат до дитячого простору, де їх чекає багато цікавенького.

«Я дуже сумував вдома, бо мені майже нікуди піти пограти, крім вулиці, а погода не завжди гарна для цього, – говорить Михайло (ім’я змінено). – Зараз ми можемо приїзджати сюди. Тут дуже красиво і багато іграшок. Ми класно проводимо тут час, вчимося чомусь новому. Ми тут постійні відвідувачі(сміється)».

«Я дуже вдячна, що в такі важкі часи ви дбаєте про наших дітей, – говорить Наталя (ім’я змінено). – Ми, батьки, вимушені думати перш за все, як нагодувати дітей, забезпечити всім необхідним для виживання. Звичайно, це не все, що ми маємо дати дітям, але на інше не вистачає іноді сил, якщо казати відверто. Тому дитячий простір – це наше спасіння. Ваша команда неймовірна. Тут люблять дітей, це відчувається у кожній дрібниці. І, звичайно, приємно, що влада пішла нам на зустріч, і вирішила питання з транспортом для наших дітей».

Захід проведено в рамках реалізації проекту «Реагування на надзвичайні ситуації для задоволення основних потреб та потреб захисту постраждалих від конфлікту та переміщених дітей та їхніх сімей в Україні»    в партнерстві з Save the  Children  при фінансуванні Генерального Директорату Європейської Комісії з питань цивільного захисту та гуманітарної допомоги (ECHO).