Новорічні заходи у дитячому просторі м.Підгороднє

Новорічні свята – це казковий період для кожної дитини. Це особлива атмосфера і настрій, можливість здійснити свої бажання. Команда дитячого простору м. Підгороднє подарувала справжнє новорічне диво з подарунками і сюрпризами хлопчикам і дівчатам.

«Я дуже хотів отримати подарунок, але не був впевнений, що це можливо, бо зараз війна, – говорить Дмитро (ім’я змінено). – Мені дуже сподобалось, що ми змогли пограти тут, та ще й подарунок отримати такий класний».

«Мені завжди тут цікаво і весело, я б могла жити тут, – сміється Софія (ім’я змінено). – Я писала на листі свої бажання. І одне з них вже здійснилось: я отримала в подарунок іграшку. Я б хотіла, щоб усі діти на новий рік отримали купу іграшок і щоб закінчилась війна».

Захід проведено в рамках реалізації проекту «Реагування на надзвичайні ситуації для задоволення основних потреб та потреб захисту постраждалих від конфлікту та переміщених дітей та їхніх сімей в Україні»    в партнерстві з Save the  Children  при фінансуванні Генерального Директорату Європейської Комісії з питань цивільного захисту та гуманітарної допомоги (ECHO).