Виїздна робота Пирятинського дитячого простору

Наша команда робить все можливе, щоб охопити більше хлопчиків та дівчат своєю увагою, підтримати, відволікти, подарувати яскраві емоції, нормалізувати психологічний стан і зробити дітей трохи щасливішими. Белоцерківці, Харківці, Курінька, Кейбалівка та інші села відвідали фасилітатори Пирятинського дитячого простору з виїздними ігротеками. Бітьки та діти поділились своїми думками. (Імена змінено).

«Ми дуже щасливі, що наші діти мають можливість відірватись по повній з вашою командою, – говорить Надія. – Моя донька із задоволенням грала, танцювала, я просто зі сльозами на очах дивилась на неї, бо розумію, що в цей час дуже важко всім, але з вами ми хоч на якийсь час забуваємо про все, і позитивні емоції на довго лишаються з нами».

«Такі класні ігри з нами проводили, було весело і цікаво, – ділиться враженнями Олег. – Я б хотів, щоб ви були тут частіше. Коли ви приїдете ще?»

«Я дуже люблю, коли ми збираємось з друзями разом грати, – розповідає Марія. – Я навчилася новим іграм, це було круто. Ми не сварились, багато сміялись, жартували. Дякую вам за те, що приїхали».

Захід проведено в рамках реалізації проекту «Реагування на надзвичайні ситуації для задоволення основних потреб та потреб захисту постраждалих від конфлікту та переміщених дітей та їхніх сімей в Україні» в партнерстві з Save the Children при фінансуванні Генерального Директорату Європейської Комісії з питань цивільного захисту та гуманітарної допомоги (ECHO).